Service en reparatie

Na de aanschaf van alle apparaten die we leveren, zorgen we uiteraard ook het onderhoud en de reparatie ervan.


Soorten reparatie en onderhoud

Het onderhoud wat we plegen geldt in ieder geval voor alle door ons verkochte produkten, maar indien mogelijk repareren en onderhouden we ook apparaten van andere leveranciers. We onderhouden en repareren niet alleen: Melkmachines, koeltanks, voerboxen, melkrobots en mestschuiven. Maar ook voor het onderhoud en reparatie van gazonmaaiers, hogedrukreinigers, afrasteringsapparatuur en scheermachines kunt u bij ons terecht. De messen van de scheermachines worden naar wens geslepen.
In de melkmachinebranche sta je dag en nacht voor je klanten klaar. Zeker met het 24 uurs robotmelken kunnen er ook 's nachts storingen optreden. Dan kun je niet wachten tot de volgende dag. Nu leveren we goede spullen van hoge kwaliteit, dus heel veel acute storingen zijn er niet. Als een veehouder een storing aan zijn melkmachine of -robot of koeltank heeft gaan we er, na telefonisch consult, gelijk heen! Ook minder acute, maar evengoed dringende storingen aan voercomputers, mestschuiven, hogedrukreinigers werken we in de regel dezelfde dag af.
Periodiek onderhoud aan melkmachine, melkrobot en koeltank

Het onderhoud van de melkmachine vindt eenmaal per jaar plaats of als een veehouder twijfelt over het functioneren van de machine. Deze periodieke keuring gebeurt door onze KOM erkende en gediplomeerde service monteur Jeu Litjens. Dit doet hij met geijkte apparatuur en volgens de gestelde eisen en richtlijnen. Van de keuring wordt een “Meet- en adviesrapport” gemaakt op een officieel KOM-formulier en de melkinstallatie wordt dusdanig bijgesteld, zodat hij aan de gestelde richtlijn voldoet. Het KOM-formulier is in 3-voud nl: een exemplaar is voor de als veehouder, een exemplaar is voor ons als KOM-erkend melkmachine installatie bedrijf en een formulier wordt door ons naar de Stichting KOM (Kwaliteitszorg Onderhoud Melkinstallaties) opgestuurd. Deze onderhoudsbeurt is een droge meting, omdat we meten op het moment dat de melkmachine niet in gebruik is. Wij doen minimaal ieder jaar een onderhoudsbeurt aan het melkmachine. Als er problemen zijn met de melkmachine doen we tijdens het melken een natte meting, we meten het melkmachine door op het moment dat er koeien gemolken worden. Dit geeft een goed beeld van bijvoorbeeld het vacuüm-niveau en -variatie onder de spenen.
Vergelijkbaar met het onderhoud van de melkmachine is het jaarlijkse onderhoud aan de koeltanks. Dit nemen onze STEK gecertificeerde monteurs Ton en Bo voor hun rekening. Wist u dat het onderhoud aan alle koeltanks van de GEA dealers in zuid Nederland door ons wordt uitgevoerd? We hebben het specialisme in huis


Gazonmaaiers: verkoop onderhoud en reparatie, waar mogelijk ook aan maaiers die niet door ons verkocht zijn

Bij de keuze voor een nieuwe gazonmaaier staat onze service goed bekend! Wij hebben de gazonmaaier, die past bij uw stijl van leven. Wilt u een strak feilloos gazon, of moet het er dicht en vol uitzien. Heeft u kinderen, die op het gazon spelen? Allemaal zaken, die voor ons interessant zijn om u te helpen bij de keuze van uw gazonmaaier. En Martijn, onze vaste kracht in de werkplaats, geeft u advies, onderhoudt en repareert uw gazonmaaier


IJzersterk in maatwerk is onze slogan

Mensen, die wel eens bij ons in de werkplaats zijn geweest weten het wel. IJzer, roestvrijstaal en aluminium. We kunnen het knippen, buigen zetten en snijden.
Even de feiten op een rijtje:
* We kunnen plaat knippen tot 4 mm.
* We kunnen buis buigen tot 60 mm.
* We kunnen plaatzetten tot 2 mm.
* We kunnen plasma snijden tot 20 mm.
*En natuurlijk RVS, ijzer en aluminium lassen.

Dit maatwerk heeft al een hele boel aardige creaties opgeleverd, zoals: Bolderkarren, naamplaatjes, Bedden, poorten, douchegordijnsteunen, reinigingsmiddelkasten, rekstokken, voet- en of handbalgoals, frames voor schommels in de tuin, parasolstokken, etc. etc.
U noemt het maar en een grote kans dat wij het kunnen maken!
Tevens slijpen we messen voor scheermachines. naast rundveehouders maken klanten uit de paardenhouderij of particulieren met paarden hier gebruik van. Maar we hebben ook wel eens het tondeuze mes van onze huiskapster geslepen. Ook zij is nu een terugkerende klant! Vaak kan men op het slijpen wachten, maar bellen van te voren is altijd veiliger.

Wilt u iets speciaal op maat gemaakt hebben van ijzer, aluminium of RVS? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!
Bel Hendrickx Venray B.V.: 0478-583525