Gazonmaaiers

Kom langs voor een goed, gratis en vrijblijvend advies. Of bel voor een afspraak: 0478-583525


Handmaaiers

We hebben een uitgebreid programma John Deere handmaaiers in diverse maaibreedtes. In de maaibreedte 43 cm biedt John Deere duwmodellen, waarvan o.a. een electrische (220V) en met een accu (12V), naast deze duwmodellen is er in deze breedte ook een zelfrijdend model. De motorcirkelmaaiers met de grotere maaibreedtes van 47 cm, 52 cm en 53 cm, zijn allen zelfrijdend. De modellen uit de R-klasse hebben duurzame aluminium maaihuizen en een superieure opvang door het exclusieve Turbo Star systeem.
Zitmaaiers

De zitmaaierlijn bestaat uit twee modellen met geschakelde of automatische transmissie. Beide modellen zijn voorzien van een 71 cm maaiwerk met achteruitworp en een grasvangbak van 170 liter.
De zitmaaiers zijn wendbaar. Er kan aan beide zijden van het maaiwerk kort langs kanten en obstakels gemaaid worden. Als men kiest voor grasopvang wordt deze achterop gemonteerd. Bovendien is het zicht op het te maaien gras uitstekend. De voorwielen zijn zichtbaar vanaf de bestuurdersstoel, zodat objecten waar omheen wordt gemaaid goed in het zicht blijven.
Onze zitmaaiers zijn zeer veilig, gebruikers- en onderhoudsvriendelijk.
Onderhoud

Wij houden van de mensen die bij ons een gazonmaaier kopen het adres bij, dit is uiteraard nodig voor de garantie. Maar bovendien krijgt u elk najaar automatisch een brief, waarin we u uitnodigen de gazonmaaier te brengen of laten halen voor een winteronderhoudsbeurt. Uw gazonmaaier wordt schoongemaakt onder het maaidek, de messen worden geslepen, en indien nodig worden de filters vervangen. Bovendien verversen we de olie, smeren de smeerpunten, controleren de motor en spannen de V-snaren aan. Uw gazonmaaier is weer in topconditie en maait weer als een nieuwe. De kosten van een wintersonderhoudsbeurt zullen u meevallen:
* Een handmaaier onderhouden kost ongeveer 35,= (Excl. BTW)
* Een zitmaaier onderhouden kost ongeveer 75,= (Excl. BTW)
Voor een meerprijs van 12.50 (Excl. BTW)wordt de maaier (binnen een straal van 25 km) bij u opgehaald en na de onderhoudsbeurt weer thuisbezorgd.
Dit is een extra service voor onze klanten, U bent natuurlijk niets verplicht.

Ook andere gazonmaaiers kunnen door ons worden onderhouden. Bel even voor de voorwaarden: 0478-583525