Koeltanks

We zijn gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van de GEA melkkoeltank, zowel nieuw als ingeruilde tanks van klanten, die hun koeltank hebben ingeruild voor een grotere tank.


24/7 service bij storing aan uw melkkoeltank!

We leveren service aan GEA melkkoeltanks in heel Zuid Nederland. Ons bedrijf is stek gecertificeerd en Onze medewerkers Ton en Bo zijn beiden in het bezit van het STEK-certificaat. Zij onderhouden koeltanks naar de eisen die gesteld zijn door stichting KOM: Zoals het controleren van lekkages en bijvullen van F-gassen wat elk jaar standaard moet gebeuren. We repareren uiteraard uw koeltank bij storingen. Voor storingen aan de koeltank zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar. Tevens breiden uw koeltank uit met tankwacht of warmte terugwinning als u dat wenst. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!
Welke melkkoeltanks zijn er leverbaar?

De door GEA geleverde koeltanks zijn de Tcool, een koeltank die in een grotere ruimte moet passen en de Vcool, een silo koeltank, die maar een kleine vloeroppervlakte nodig heeft en eventueel ook buiten geplaatst kan worden. Verticale tanks zijn ideaal als u beperkt ruimte heeft op uw bedrijf.


Bent u geinteresseerd in de een melkkoeltank of het onderhoud van een bestaande tank? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden
Bel Hendrickx Venray B.V.: 0478-583525