Stalinrichting
Onze specialiteit: Het goed, geroutineerd en gedreven plaatsten van uw stalinrichting


De Combi Comfort ligbox afscheiding is een flexibele oplossing voor elke stal

De Combi Comfort ligboxafscheiding biedt flexibiliteit in combinatie met koecomfort. Met de omkeerbare arm kan de ligbox gebruikt worden als US- of Comfort-knik. De ligbox wordt aangepast aan de wensen van de klant. Voor ligboxen met diepstrooisel- of zandligbedden kan de afscheiding van de ligbox kunnen worden aangepast. De Combi Comfort is verstelbaar in hoogte en breedte. Dit biedt meer flexibiliteit bij het ontwerp van de ligboxen en biedt de koeien meer comfort. Bovendien worden alle voordelen van duurzaamheid en producten voor diercomfort toegepast in de afscheiding.
De voordelen nog even op een rijtje:
1. Flexibele installatie: instelbaar in hoogte en breedte
2. Hygiënisch: zelfondersteunende montage
3. Ideaal voor diepstrooisel- en zandligbedden
Het Classic Lock zefsluitend voerhek:Makkelijk te bedienen.

Het Classic Lock zelfsluitende voerhek van GEA Stalinrichting is een robuust en ruim voerhek. Door de bediening in het bovenprofiel is het hek eenvoudig te openen. Met één handbeweging wordt het hek over grotere afstanden bediend. Het voerhek is geluidsarm door de kunststofdoppen op de vangspijlen. De Classic Lock geeft de mogelijkheid het vee afzonderlijk te scheiden, om ze na het melken te controleren of te behandelen.


Naast deze voorbeelden zijn er meerdere ligboxen en voerhekken verkrijgbaar. Het voert te ver deze allemaal te benoemen. Op de site van onze leverancier staan de mogelijkheden genoemd, klik op het logo en u komt uit op de juiste plek op de GEA site
(klik op het logo)

Stalinrichting
GEA stalinrichting logo


Bent u geintereseerd in ons assortiment stalinrichting? Win vrijblijvend informatie in en neem contact met ons op
Bel Hendrickx Venray B.V.: 0478-583525