De AutoRotor Magnum 40

We zijn er nog steeds trots op: de 36 stands autoRotor magnum-40 Van Rogier en Edith Wijers uit Geijsteren.
De carrousel is in 2011 in gebruik genomen en is nog steeds een plaatje
De AutoRotor Magnum 40: Arbeidsbesparend en diervriendelijkDe AutoRotor Magnum 40 melkcarrousel heeft een hogere capaciteit: Een melker kan door het snel en stressvrij koeverkeer en de efficiënte manier van melken zeker 100 koeien in een uur melken. Dit is enerzijds mogelijk doordat de melkplekken op 40° ten opzichte van elkaar zijn geplaatst, zodat de melker snel toegang heeft tot de uiers. De slanggeleider draagt de complete klauw en dat zorgt voor een snelle en ergonomische manier van aansluiten. Na afloop van het melkproces trekt de arm het melkstel weg en kan de koe de melkstal snel verlaten. De grote in-en uitloopopening en de ronde plaatsdelers zorgen voor een diervriendelijke en vlugge doorloop. Bovendien vergemakkelijkt dit het schoonmaken na het melken. De carrousel heeft een duurzame, gemakkelijk te reinigen stalen constructie. De naar buitenzijde aflopende melkstanden zorgen ervoor dat water en vuil snel wegstromen.
De melktechniek is beschermd tegen vuil en water en bevindt zich onder het platform

In modules uit te breiden

De autoRotor magnum 40 is leverbaar in verschillende groottes, van 16 tot 40 melkplekken De carrousel kan in fases worden uitgebreid met verschillende melkplaatsbedieningspanelen. Deze worden direct op de melkplekken geïntegreerd. Dit betekent dat meerdere melkers altijd de belangrijkste gegevens bij de hand hebben. De gegevens worden ingevoerd in de veestapelmanagementprogramma DairyManagementSystem 21. We leveren verschillende modulaire oplossingen om de AutoRotor Magnum 40 op elk gewenst moment verder uit te breiden. Dit helpt om de efficiëntie van het melkprocessen te verbeteren, de controle te vergroten en een modern systeem te creëren voor nu en in de toekomst.
>

De voordelen van een autorotor magnum 40:

• Melkcarrousel met hoge capaciteit
• Maximaal melkrendement met minimum arbeid
• Diervriendelijke in- en uitloop
• Complete techniek voor melken en management
• In modules uit te breiden
• Onderhoudsvrije, geruisloze aandrijving
• Geringe onderhoudskosten

De familie Wijers melkt nog elke dag vol tevredenheid in de Autorotor magnum-40 carrousel

Bent u toe aan een nieuwe melkstal? Of heeft u problemen met uw huidige melkinstallatie? Vraag ons om vrijblijvend advies.
Bel Hendrickx Venray B.V.: 0478-583525