Snoei- en afrasteringsmateriaal

Kom langs voor een goed, gratis en vrijblijvend advies. Of bel voor een afspraak: 0478-583525


Snoeimateriaal

U kunt bij ons niet alleen terecht voor gazonmaaiers, maar we hebben tevens een breed assortiment andere tuin- en parkmachines. We verkopen bosmaaiers, kantenmaaiers, heggenscharen, bladblazers en natuurlijk de onderdelen ervan. Ook leveren we generatoren van het merk Kawasaki. De meest gangbare modellen hebben we op voorraad, andere modellen leveren we op bestelling. Dat geldt ook voor de onderdelen, die zijn zo talrijk dat voorraad houden een onbegonnen zaak is. We bestellen de door u bestelde onderdelen direct en leveren ze binnen 48 uur. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom voor ons snoeiassortiment. Neem vervolgens een kijkje in onze vakkundige werkplaats en laat zich daar overtuigen van onze uitgebreide mogelijkheden, ons vakmansschap en onze liefde voor de produkten en het vak.
Afrasteringsapparatuur

We hebben een compleet assortiment afrasteringsmateriaal. Van kleindieren, zoals geiten en pony's tot grootvee, zoals koeien en paarden. We verkopen zowel hobymatig afrasteringsmateriaal als een professionele lijn. Nu zijn de apparaten in het Gallagher-assortiment op vele plaartsen te verkrijgen. Onze kracht voor deze lijn is onze jarenlange ervaring, advies en niet op de laatste plaats de prijs

U kunt alvast ongeveer berekenen wat de afrasteringscalculator op de website van Gallagher adviseert, wij geven het bijpassende advies voor uw situatie op maat!

Gallagher logo (klik op het logo)


We onderhouden en repareren ook uw snoei- en schrikdraadapparaten. We geven een goed advies.
Bel Hendrickx Venray B.V. voor advies en service: 0478-583525